Bo på en ö!

Boka direkt med oss för bästa pris och villkor. Fyll i bokningsformuläret och välj dina tillval. Önskar du stå på väntelistan för ett specifikt datum, mejla oss på info@savovandrarhemcafe.se

Alla våra rum:

Föregående
Nästa

Dubbelrum

Nyrenoverade rummet “Himmelen” har två resårsängar. Rummet ligger på övervåningen i huset “Båtsmannen” och är 10,5 m² (det är en brant trappa upp till övervåningen). I samma hus har du tillgång till självhushållkök. I ett separat hus finns duschar och miljötoaletter.

Föregående
Nästa

Dubbelrum plus extra säng

Nyrenoverade rummet “Ängeln” har två resårsängar plus en extra säng på rummet. Rummet ligger på övervåningen i huset “Båtsmannen” och är 15 m² (det är en brant trappa upp till övervåningen). I samma hus har du tillgång till självhushållkök. I ett separat hus finns duschar och miljötoaletter.

Föregående
Nästa

Familjerum

Vi har två olika familjerummen; Syren och Blåblom. I båda rummen har vi två enkelsängar och 1 våningssäng och är perfekt för en familj med 2 barn. Vi kan även placera en extra (barn) säng i rummet. Båda rummen har havsutsikt. Syren ligger i huset “Båtsmannen” och Blåblom i huset “Lotsen”, båda rummen är ca. 16m². Gästköket ligger i huset Båtsmannen och dusch och miljötoaletter i ett separat hus.

Föregående
Nästa

4-bäddsrum

Rummen “Murgröna” och “Linnea” har 2 våningssängar, havsutsikt och ligger på undervåningen i huset “Båtsmannen”. Rummen är ca. 14 m². I samma hus har du tillgång till självhushållkök. I ett separat hus finns duschar och miljötoaletter.

Föregående
Nästa

6-bäddsrum

Rummet “Vildros” har 3 våningssängar och ligger på undervåningen i huset “Lotsen”, har trädgårdsutsikt och är 16m². I detta rum kan du ta med din husdjur. I huset intill så kallad “Båtsmannen”, har du tillgång till självhushållkök. I ett annat separat hus på gården finns duschar och miljötoaletter.

Boende på Sävö

Vi har sju mysiga rum fördelade över två renoverade historiska hus som heter Båtsmannen och Lotsen. Allt från dubbelrum, familjerum till sexbäddsrum för att sova gott mitt i naturen.

Gäst kök, toalett och dusch delar du med övriga gäster. På vandrarhemmet har vi miljövänliga komposttoaletter.

Du bokar alltid ett rum till dig själv, du delar alltså inte rummet med en annan gäst.