Hyr hela huset

Bo i våra hemtrevliga och mysiga rum. I naturskön omgivning.

Med havet intill.

Vi hjälper dig både med fest, släktträff, konferens och bröllop. Hos oss kan du hyra hela huset och ha exklusivt tillgång till alla rum, två kök och samlingslokalen i sjöboden.

En oförglömlig fest!

Hyr hela huset. Vi har platsen för er! Oavsett om det är fest, släktträff, konferens eller bröllop. Du kan hyra alla sju rum i vandrarhemmet till 25 personer. Tre extra sängar och två barnsängar finns om ni skulle behöva fler platser. 

I vår stora trädgård finns det picknickbänkar och en härlig ny grillplats att hänga vid. På gräsmattan finns det även gott om plats för femkamp, kubb, fotboll och andra roliga aktiviteter.

Vi kan hjälpa dig med ordna en rolig och lekfull aktivitet tillsammans. Yoga, femkamp, bootcamp, skogsbad eller paddling, ni bestämmer pulsen!

Vill ni sitta under tak då har vi två festlokaler för att samlas tillsammans.

Den charmiga sjöboden ligger vid bryggan med utsikt över det vackra Sävsundet. I sjöboden finns det bord och stolar till 30 personer.

Stora festlokalen ligger vid Sävö gård, cirka 15 minuters promenad från vandrarhemmet. Här finns det bord och stolar till 50 personer. 

Om ni är en grupp på minst 15 personer, ordnar vi gärna lunch och middag åt er.

Välkommen med din förfrågan:

Beskriv er grupp och era önskemål så återkommer vi med förslag och information för just er vistelse.