Tack för en fantastiskt sommar!!

Tusen tack för en fantastiskt sommar 2023! Vi ser fram emot att träffa dig igen!
Maaike & Ingo

Tack till alla underbara gäster!!

Utan er, ingen verksamhet för oss! Tusen tack säger vi till dig som har fikat, bott, festat, jagat skatter och framförallt vandrat på ön.
Och tack till dig som har lämnat en recension! Vi blir så glada när våra gäster berömmer oss, våra rum och hela upplevelsen på Sävö. Det värmer oss verkligen. 
 
Nytt för 2023 var våra havskajaker, som har hyrts ut flitigt. Nu kan du paddla runt Sävö eller tar en längre tur runt Långö eller grannö Ringsö. Vi visar vägen och du får en karta.
För paddlare som har lite mer erfarenhet och vill paddla lite längre är vår paket is samarbete med Helgö kajak ett alternativ. Och det visade sig att vara ett stort succé. 
 
Många av våra besökare är friluftsmänniskor och väljer att bo bekvämt och sedan vandra en eller flera dagar på ön.
Ett superspännande paket inom kategorien ‘slow adventure har jag skapat med tre unika boenden i närheten. Då vandrar du från boende till boende på Sörmlandsleden, får du helpension och transporterar vi din bagage.
 
Dessutom har vi haft många fester, gruppbokningar av familjer som firade livet! 
 
I vintern 2023/2024 kommer vi att fortsätta med förbättringar och kommer att renovera rummet Vildros. Det blir från ett sexbäddarsrum till ett familjerum som blir hundtillåtet. 
Dessutom börjar planeringen för 2024 redan nu. Så tveka inte att ta kontakt med mig om du vill boka redan nu!
Vi kommer att öppna påskhelgen 27 mars 2024.
 
 
Varmt välkomna!